Park Borderies Mizunara Single Cask 2004 0,7L 44%

Park Borderies Mizunara Single Cask 2004 0,7L 44%

Park Borderies Mizunara Single Cask 2004 0,7L 44%

Park Borderies Mizunara Single Cask 2004 0,7L 44%

Íz: Füstös, fűszeres és virágos jegyeket tartalmaz

Származási hely: 100% Borderies

Lepárlás: Dupla lepárlás.

Érlelés: Ez a konyak 10 hónapot tölt új tölgyfahordóban, majd vörös hordóba kerül. Az érlelése, az  időszak végén, 6 hónapig új japán tölgyfahordóban, a Mizunarában fejeződik be.

Keverés: A Park konyakok készítése leggyakrabban a különböző korú és fajtájú párlatok összetett keverékéből áll, hogy az ízek és aromák harmóniája létrejöjjön.


Cikkszám: G006 000741
Elérhetőség: Nézze meg melyik boltban van készleten
60 931 Ft

Egyéb információkA Park konyakokat készítő Tessendier konyakház története 1880-ra nyúlik vissza. Gaston Tessendier, matematikatanár, egy borászatot örökölt a Cognac borvidéken, és úgy gondolta, hogy szabad idejét majd a szőlészetben és a borpincében fogja tölteni. Ahogy teltek az évek, ez a hobbi szenvedéllyé nőtte ki magát, és Gaston egy lepárlót épített, ahol konyakot kezdett készíteni. A Distillerie Tessendier & Fils, amelyet ma már a család negyedik generációja irányít, a Cognac régió egyik legnagyobb konyakgyártója és -kereskedője, valamennyi nagy márkának szállítanak párlatokat.

A család hatalmas tapasztalatot és tudást halmozott fel az idők folyamán, amelyből többet akartak kihozni. Ezért úgy határoztak, hogy egyszerű lepárlóüzemnél sokkal komolyabb szereplővé válnak a konyaküzletben. Ma már a cég több mint 400-féle konyakot készít, köztük a Campagnère, Park, Domaine du Buisson és Grand Breuil márkákat, amelyeket Franciaországon kívül az Európai Unió legtöbb országában, ezen belül is főként Belgiumban és Németországban, valamint a kelet-európai országokban, illetve Svájcban, Oroszországban és az USA-ban értékesítenek. 

Ehhez a termékhez jelenleg nem található további leírás.
Nincsenek vélemények
Vélemény írásához kérjük jelentkezzen be!
Legyen Ön az első kérdező.
Kérjük jelentkezzen be!
 Személyes átvétel
 GLS Házhoz szállítás

Kapcsolódó termékek


Akik ezt a terméket vásárolták, gyakran vásárolták ezeket a termékeket


Akik ezt a terméket megtekintették, ezeket a termékeket is megtekintették

Feliratkozás hírlevélre