Hardy XO Rare Decanter 70cl 40% - konyak

Hardy XO Rare Decanter 70cl 40% - konyak

Hardy XO Rare Decanter 70cl 40% - konyak

Hardy XO Rare Decanter 70cl 40% - konyak

Ez a cognac különleges világba invitálja a fogyasztót: a borostyán árnyalatú élénkpiros szín mögött varázslatos friss rózsaszirom, érett datolya és szivardoboz illatok rejlenek.
Cikkszám: G006 000712

42 541 Ft

Egyéb információkA Hardy konyakház egy angol kereskedőnek, Anthony Hardynak köszönheti a nevét. Mint minden lelkiismeretes bor- és párlatkereskedő, Hardy is szívesen utazott el Londonból a franciaországi Charente-régióba, a konyak szülőföldjére, hogy figyelemmel kövesse a legjobb cognac termőrégiók fejlődését. Végül 1863-ban megadta magát a régió varázsának, végleg áttelepedett, és mdegalapította a Hardy konyakházat. Franciaország és a francia kultúra iránti csodálata odáig ment, hogy a keresztnevét is franciásította, és a továbbiakban az Antoine Hardy nevet viselte. Az új cég jelképének is a legendás francia kakast választotta.

           

1880-ban már Európa számos országába exportált konyakokat. 1891-ben a szentpétervári kiállításon a Franciaország és Oroszország közötti régi szövetség előtti tisztelgésként összeállított Hardy Cognac de l’Alliance elnyerte a rangos aranyérmet. A Hardy konyakház jellegzetes identitása kezdett formát ölteni és sikert aratni.

            

A második világháború után a család négy fiatal tagja lépett be az üzletbe. Új piacokat nyitottak Észak-Amerikában, Dél-Amerikában és Afrikában. 1981-ben két nagy amerikai importőr rávette a család akkori fejét, Jacques Hardyt, hogy hozzon létre egy igazán kivételes cognacot a luxuspiac részére: így született meg az egyik leghíresebb luxukonyak, a Hardy Perfection.

Hardy XO Rare Fine Champagne különleges világba invitálja a fogyasztót: a borostyán árnyalatú élénkpiros szín mögött varázslatos friss rózsaszirom, érett datolya és szivardoboz illatok rejlenek. Selymes textúráihoz, amely a nagy XO cognacokra jellemző érettséggel jár, csak hihetetlenül tartós ízei foghatók. 

Ehhez a termékhez jelenleg nem található további leírás.
Nincsenek vélemények
Vélemény írásához kérjük jelentkezzen be!
Legyen Ön az első kérdező.
Kérjük jelentkezzen be!
 Személyes átvétel
 GLS Házhoz szállítás

Kapcsolódó termékek


Akik ezt a terméket vásárolták, gyakran vásárolták ezeket a termékeket


Akik ezt a terméket megtekintették, ezeket a termékeket is megtekintették

Feliratkozás hírlevélre