Konyak Webáruház - Üzleti ajándékok
Üzleti ajándékok...mert a jó kapcsolat bármennyit megér
Konyak Webáruház - 40. születésnapra
40. születésnapra40 évesnek lenni menő
Konyak Webáruház - 50. születésnapra
50. születésnapra50 év: a tökéletesség meghódítása
Konyak Webáruház - 60. születésnapra
60. születésnapraA 60 csak egy szám
Konyak Webáruház - Uraknak
UraknakKiemelt ajánlataink férfiaknak
Konyak Webáruház - Hölgyeknek
HölgyeknekKülönleges italajánlataink nők részére
Konyak Webáruház - Luxusitalok
LuxusitalokAzoknak, akiknek nem
elég az átlagos
Konyak Webáruház - Ínyenceknek
ÍnyenceknekAkik csak a legjobbal érik be
Konyak Webáruház - Díjnyertes italok
Díjnyertes italokVersenyeken díjazott és jó kritikákat kapott italok
ÜgyfélközpontHázhozszállítás
Szállítási feltételek

Ügyfeleink kényelme érdekében többféle szállítási módot is biztosítunk arra, hogy Ön a leginkább megfelelő módon juthasson hozzá a megrendelt termékekhez. Bruttó 29.000 Ft rendelésnagyság felett pedig a szállítás már ingyenes!

   

MPL PostaPont szállítás

A legtöbb MOL benzinkúton megtalálható PostaPonton éjjel-nappal, a nap 24 órájában átveheti a küldeményét. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítjük. A MOL PostaPontokon bankkártyával is fizethet. A csomagot 10 munkanapig őrzik a PostaPonton, ezen az időn belül akkor megy érte, amikor Önnek megfelel. A szállítási költség bruttó 990 Ft.

    

MPL Postán maradó szállítás

A Magyar Posta 2550 postahivatala az ország legkiterjedtebb hálózata. Ezek közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő postát a küldemény átvételére. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítjük. A csomagot 10 munkanapig őrzik a postán, ezen az időn belül akkor megy érte, amikor Önnek megfelel. A szállítási költség bruttó 990 Ft.

    

MPL Csomagautomata

Az MPL csomagautomaták a nap 24 órájában működnek, és az ország több tucat pontján, bevásárlóközpontoknál, forgalmas helyeken találhatók. Az automaták segítségével egyszerűen és gyorsan, néhány gombnyomással átveheti a rendelését. Az automata diszkrét megoldást kínál: nem kell a munkahelyére vagy otthonra rendelnie. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítjük. Ha lejárt az átvételi határidő, a csomagot további díjfizetés nélkül 10 napon belül átveheti a közeli postán. A szállítási költség bruttó 990 Ft.

   

MPL Házhozszállítás

Küldeményét a rendelés feladását követően a terméknél megadott határidőn belül (több termék esetén a leghosszabb határidőn belül), 8:00-17:00 óra között szállítjuk ki futárszolgálattal az Ön által megadott címre. Az általános szállítási idő 2-4 munkanap. A kiszállítás pontos időpontját a futárszolgálat telefonon egyezteti Önnel. Amennyiben a megadott címen nem sikerül a küldeményt kézbesíteni, a postaládában hagyott értesítővel a küldemény a postahivatalban is átvehető 10 napig. A szállítási díj Magyarország egész területén érvényes. A szállítási költség bruttó 1190 Ft.

   

Személyes átvétel - 1121 Budapest, Szilassy út 12/b

A rendelt termékeket személyesen is átveheti előre egyeztetett időpontban. A helyszínen készpénzzel fizetheti ki az áru ellenértékét. A parkolás könnyű és ingyenes. A személyes átvétel természetesen díjmentes.