Konyak Webáruház - Üzleti ajándékok
Üzleti ajándékok...mert a jó kapcsolat bármennyit megér
Konyak Webáruház - 40. születésnapra
40. születésnapra40 évesnek lenni menő
Konyak Webáruház - 50. születésnapra
50. születésnapra50 év: a tökéletesség meghódítása
Konyak Webáruház - 60. születésnapra
60. születésnapraA 60 csak egy szám
Konyak Webáruház - Uraknak
UraknakKiemelt ajánlataink férfiaknak
Konyak Webáruház - Hölgyeknek
HölgyeknekKülönleges italajánlataink nők részére
Konyak Webáruház - Luxusitalok
LuxusitalokAzoknak, akiknek nem
elég az átlagos
Konyak Webáruház - Ínyenceknek
ÍnyenceknekAkik csak a legjobbal érik be
Konyak Webáruház - Díjnyertes italok
Díjnyertes italokVersenyeken díjazott és jó kritikákat kapott italok
ÜgyfélközpontHázhozszállítás
Szállítási feltételek

Ügyfeleink kényelme érdekében többféle szállítási módot is biztosítunk arra,hogy Ön a leginkább megfelelő módon juthasson hozzá a megrendelt termékekhez. Bruttó29.000 Ft rendelésnagyság felett pedig a szállítás már ingyenes!

   

MPL PostaPont szállítás

A legtöbb MOL benzinkúton megtalálható PostaPonton éjjel-nappal, a nap 24órájában átveheti a küldeményét. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailbenértesítjük. A MOL PostaPontokon bankkártyával is fizethet. A csomagot 10munkanapig őrzik a PostaPonton, ezen az időn belül akkor megy érte, amikorÖnnek megfelel. A szállítási költség bruttó 990 Ft.

    

MPL Postán maradó szállítás

A Magyar Posta 2550 postahivatala az ország legkiterjedtebb hálózata. Ezekközül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő postát a küldeményátvételére. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítjük. Acsomagot 10 munkanapig őrzik a postán, ezen az időn belül akkor megy érte,amikor Önnek megfelel. A szállítási költség bruttó 990 Ft.

    

MPL Csomagautomata

Az MPL csomagautomaták a nap 24 órájában működnek, és az ország több tucatpontján, bevásárlóközpontoknál, forgalmas helyeken találhatók. Az automatáksegítségével egyszerűen és gyorsan, néhány gombnyomással átveheti a rendelését.Az automata diszkrét megoldást kínál: nem kell a munkahelyére vagy otthonrarendelnie. A csomag megérkezéséről SMS-ben vagy e-mailben értesítjük. Ha lejártaz átvételi határidő, a csomagot további díjfizetés nélkül 10 napon belülátveheti a közeli postán. A szállítási költség bruttó 990 Ft.

   

MPL Házhozszállítás

Küldeményét a rendelés feladásátkövetően a terméknél megadott határidőn belül (több termék esetén a leghosszabbhatáridőn belül), 8:00-17:00 óra között szállítjuk ki futárszolgálattal az Önáltal megadott címre. Az általános szállítási idő 2-4 munkanap. A kiszállításpontos időpontját a futárszolgálat telefonon egyezteti Önnel. Amennyiben amegadott címen nem sikerül a küldeményt kézbesíteni, a postaládában hagyottértesítővel a küldemény a postahivatalban is átvehető 10 napig. A szállításidíj Magyarország egész területén érvényes. A szállítási költség bruttó1190 Ft.

   

Személyes átvétel - 2000 Szentendre, Szentlászlói út 71. 

A rendelt termékeket személyesen is átveheti előre egyeztetett időpontban. A helyszínen készpénzzel fizetheti ki az áru ellenértékét. A parkolás könnyű és ingyenes. A személyes átvétel természetesen díjmentes.