Francia pezsgő

Francia pezsgő

Találatok rendezése:
1-9, összesen 9 db
Forget-Brimont Champagne Premier Cru Brut (0,75L)
Világos aranysárga színű pezsgő, finom, nagyon friss, szép komplexitású illattal. Kóstolva friss és simulékony. Tökéletes aperitif. Csodálatos partnere fehér húsoknak vagy borjúnak.
13 200 Ft
db
Forget-Brimont Champagne Premier Cru Demi Sec  (0,75L)
Világos aranysárga színű pezsgő, finom, tartós buborékokkal és intenzív, gazdag illattal. Élénk első benyomás a szájpadláson, majd mandarinnal és sárgabarackkal alátámasztott krémes íz. Gazdag, telt bor.
13 200 Ft
db
Forget-Brimont Champagne Premier Cru Brut Rosé (0,75L)
Elegáns lazacszínű pezsgő, finom, tartós buborékokkal. Nagyon friss az illata. Kis piros gyümölcsök széles köre jellemzi, beleértve a szedret, a málnát és a ribizlit. Szép intenzív aromák és pozitív első benyomás a szájban, érett piros gyümölcsök ízeivel.
14 650 Ft
db
Forget-Brimont Champagne Premier Cru Grand Rosé (0,75L)
A 2009-es, 2010-es és 2011-es évjáratok keveréke. Rubin színű, aszalt piros gyümölcs, erdei szamóca és fekete ribizli illatú pezsgő. Szeretnivaló személyiségű, intenzív ital, tele szép tanninokkal.
15 430 Ft
db
Forget-Brimont Champagne Premier Cru Blanc de Blancs (0,75L)
A legfinomabb Chardonnay-szőlőkből (Chigny les Roses, Ludes, Sermiers, Mailly) készülő halványsárga színű pezsgő, világoszöld árnyalatokkal. Finom fehér virágos illatok (akác, galagonya) és fehér barack jellemzik.
14 370 Ft
db
Forget-Brimont Champagne Premier Cru Millésime 2004 (0,75L)
A 2004-es évjárat kiemelkedő volt úgy mennyiségileg, mint minőségileg. Ebben az évben gazdag, kiegyensúlyozott pezsgők készültek. Érett, kerek bor selymes felülettel, amely kandírozott gyümölcsös jegyeket kombinál vaníliával.
17 600 Ft
db
Forget-Brimont Champagne Grand Cru Brut Rosé (0,75L)
Mailly és Verzenay legjobb Chardonnay és Pinot Noir szőlőit használják ehhez a cuvée-hez. Fénylő rózsaszín ital, világos lazacos árnyalattal. A kezdetben citrusos illat piros gyümölcsökre emlékeztető jegyeknek enged utat. Friss és élénk a szájban, kifinom
17 810 Ft
db
Forget-Brimont Champagne Grand Cru Blanc de Blancs (0,75L)
Halvány citromszínű pezsgő, finom, tartós buborékokkal és sokrétű, gazdag illattal. Az aromák széles köre magában foglalja a Chardonnay-ra jellemző vajas jegyeket, a fehér virágokat (akác, százszorszép, lonc) és a grapefruitot.
18 300 Ft
db
Forget-Brimont Champagne Premier Cru Extra Brut (0,75L)
Kristálytiszta színű, gazdag elegáns illatú pezsgő, fehér virágok, citrusfélék és fehér gyümölcsök finom illataival. Körte, lonc és szőlővirág íz. Kiváló aperitif. Csodálatosan megy kaviárral, vagy osztrigával.
13 820 Ft
db