Most % Meukow Cognac VSOP PDD (0,7L 40%)

Meukow Cognac VSOP PDD (0,7L 40%)

Cikkszám: AC004-005
Érett gyümölcsök, mazsola és dió aromák, csipetnyi vanília. A fűszerek is jelen vannak. A lecsengés hosszú, kis narancshéjízzel. Kiegyensúlyozott, könnyen fogyasztható cognac, jéggel vagy egy csepp vízzel.
Ár: 14 710 Ft
Termék elérhetősége: ELÉRHETŐ
image.jpgII. Sándor cár 1862-ben elküldte Auguste-Christophe (August) és Gustave (Karl) Meukowot Franciaországba, hogy megtalálják a legjobb konyakszállítót az orosz királyi udvar részére. A Meukow testvérek ehelyett 1862-ben megalapították a saját konyakházukat A.C. MEUKOW & Co néven. Ma a Meukow a híres puma logóval a legismertebb cognacmárkák közé tartozik a világon. Jellemzői az erő, az elegancia, az érzékiség és az egzotikusság, amelyek a puma a jellemvonásai is.
              
A Meukow a hatalmas CDG Grouphoz tartozik, amely az iparág egyik legnagyobb kereskedelmi struktúrája. A céget a Coste család működteteti, amely az egyik legismertebb család konyak világában. Az 1969-ben alapított CDG számos egyéb kisebb konyakházat is felölel, mint a Réau, a Foucauld, a Georges-Courant, a Brugerolle, a Rouyer-Guillet, vagy a Favreau. Az 1980-as évektől kezdve a Meukow erős nemzetközi értékesítési hálózatot épített ki, és képviselteti magát a világ minden országban, ahol konyakot importálnak.
              
A Meukow VSOP érett gyümölcsök, mazsola és dió aromákat és csipetnyi vaníliát mutat. A fűszerek is jelen vannak. A lecsengés hosszú, kis narancshéjízzel. Kiegyensúlyozott, könnyen fogyasztható cognac, jéggel vagy egy csepp vízzel.
Régió (Cru)
Blend
Blend összetétele
Szőlőfajta
n.a.
Szőlőtermelő
n.a.
Szüret éve
n.a.
Lepárló
n.a.
Érlelő
Meukow
Hordó típusa
n.a.
Átlagos érlelési idő
n.a.
Érlelési kategória
VSOP
Palackozó
Meukow
Alkoholtartalom
40,0%
Illat
Íz
Lecsengés
Egyrégiós
nem
Egybirtokos
nem
Egyhordós
nem
Eredeti hordós erősség
nem
Vintage
nem
Űrtartalom
70 cl
Palack típusa
egyedi
Palack anyaga
üveg
Díszdoboz
papír díszdoboz