Maxime Trijol Cognac Grand Classic XO (0,7L 40%)

Maxime Trijol Cognac Grand Classic XO (0,7L 40%)

Cikkszám: AC030-007
30 éves, érett, mély borostyán színû, fûszeres aromájú, a háttérben enyhe virágos jegyeket mutató konyak a régió egyik legnagyobb, 22 rézüsttel dolgozó lepárlójából.
Ár: 34 490 Ft
Termék elérhetősége: ELÉRHETŐ
image42 - 2.jpg

A Maxime Trijol konyakház szőlőtermesztéssel és lepárlással foglalkozó családi vállalkozásként működik 1859 óta. Jelenleg az ötödik generáció, Jean-Jacques Trijol irányítja a vállalkozást.

       

Konyakszőlőt 60 hektár területen termelnek a Grande és Petite Champagne régióban, de más termelőktől is vásárolnak fel. A Maxime Trijol konyakrégió egyik legnagyobb független lepárlója: két üzemben összesen 22 rézüsttel dolgoznak. A párlat egy részét nagy konyakházaknak értékesítik, a másik részét a saját márkanevük alatt hozzák forgalomba. Ennek köszönhetően egyesítik magukban a két méret előnyeit: családi termelőként oda tudnak figyelni a minőségre, másrészt pedig nagy volument tudnak előállítani. Teljes mértékben ellenőrzésük alatt tartják a gyártási folyamatot, a lepárlástól a pincéikben zajló érlelésen keresztül a saját palackozásig.

A Maxime Trijol Grand Classic XO 30 éves érlelésű, érett, mély borostyán színű, fűszeres aromájú, a háttérben enyhe virágos jegyeket mutató konyak.

Régió (Cru)
Blend
Blend összetétele
n.a.
Szőlőfajta
n.a.
Szőlőtermelő
n.a.
Szüret éve
n.a.
Lepárló
Maxime Trijol
Érlelő
Maxime Trijol
Hordó típusa
n.a.
Átlagos érlelési idő
30 év
Érlelési kategória
XO
Palackozó
Maxime Trijol
Alkoholtartalom
40,0%
Szín
mély borostyán
Illat
fűszeres, a háttérben enyhe virágos jegyek
Íz
Egyrégiós
nem
Egybirtokos
nem
Egyhordós
nem
Eredeti hordós erősség
nem
Vintage
nem
Űrtartalom
70 cl
Palack típusa
Maxime dekanter
Palack anyaga
üveg
Díszdoboz
papírdoboz